PLA 1.75MM 1KG WIT

Standaard verzending 1 - 2 Werkdagen

Dit 3D filament is een hoogwaardig exclusief Nederlands product dat in eigen beheer geproduceerd wordt. Geschikt voor elk type FDM 3D printer.

Productinformatie

PLA HR Wit kan gebruikt worden als normaal PLA, maar is ook hittebestendig te maken door middel van een warmtebehandeling en is dan bestand tegen een temperatuur van ca. 100 °C. 

Technische gegevens

Created with Sketch.

Materiaal                PLA 
Soort                       Bandit 3D Filament
Afmeting spoel      20x20x8cm
Netto gewicht        1 kg
Bruto gewicht        1.43 kg
Lengte filament     335 meter
Tolerantie               0.05 mm 

Productdetails

Created with Sketch.

Bij de keuze van de grondstoffen voor het PLA 3D filament hebben wij een aantal belangrijke eigenschappen in het product terug laten keren. Het is belangrijk dat het product sterk is, een goede laag hechting heeft en de mogelijkheid om de print hittebestendig te maken. Klik hier voor meer informatie over het maken van een hittebestendige print. 

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

De ideale printtemperatuur van onze PLA ligt tussen de 200 °C en 220 °C, deze ligt door een hogere viscositeit iets hoger dan van veel andere PLA soorten. Een exacte temperatuur is niet af te geven, dit is ook afhankelijk van de printer. De temperatuur voor het verwarmde bed ligt tussen de 55-65 graden. Overigens is een verwarmd bed niet noodzakelijk, maar het geeft wel het beste printresultaat.