Over Jama3D

Mijn naam is Marcel Jansen en ik heb Jama3D opgericht in april 2019. De laatste jaren ben ik me steeds meer aan het verdiepen in het 3D printen. Dit is gekomen doordat mijn oom een productiebedrijf is begonnen. Hij produceert filament voor 3D-printers. 

Na mijn kennismaking met 3D printen was ik direct ge├»nteresseerd en wilde ik gelijk weten hoe alles werkt. Snel kwam ik erachter wat de oneindige mogelijkheden zijn met 3D printen. Het was vrij snel duidelijk dat ik hier meer mee wilde gaan doen. Van kleins af aan heb ik altijd al de ambitie gehad om iets voor mezelf te gaan beginnen en dit was de uitgelezen kans om dat te bewerkstelligen. 
Ik zag met hoeveel zorg hij het product maakt, dat in combinatie met de goede kwaliteit van het eindproduct, zorgt ervoor dat de basis goed is om een mooi bedrijf te runnen.

Mijn oom wil zich volledig richten op het produceren van het filament en ik focus mij op de verkoop. In de markt hoor ik veel en zie ik veel nieuwe mogelijkheden. Met deze informatie kunnen wij ons product nog verder ontwikkelen en de klant bieden wat zij willen.